Grønbech Academy – workshops

Hos Grønbech er vi eksperter i at finde frem til og fortælle de gode historier i PR, på web, Sociale Medier, i film, markedsføringsmaterialer og events.

Det er vores erfaring, at når vi fortæller rigtige gode historier, så gavner det bundlinjen og øger gennemslagskraften hos vores kunder. Men hvordan gør vi?

Vi bruger PR som markedsføring ved at fortælle gode historier i dagblade, fagblade, magasiner og elektroniske medier. Vi klæder sælgere på med gode hjemmesider, nyhedsbreve, materialer, kampagner og events. Vi skaber synlighed med online videoer. Vi hjælper virksomheder og foreninger med at begå sig effektivt på de sociale medier. Og vi sikrer, at vores kunder bruger deres markedsføringsbudget på den mest effektive måde.

Vi hjælper allerede mere end 50 virksomheder og organisationer med kommunikation, som gavner forretningen. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Derfor handler forårets Grønbech Academy om at klæde dig på til at gøre din organisation mere synlig og succesfuld ved at fortælle gode historier.

På Grønbech Academy vil du sammen med andre få ny viden, inspiration og konkrete værktøjer til at:

• Bruge PR som effektiv markedsføring
• Klæde sælgerne bedre på
• Skabe synlighed med online video
• Indkøbe den bedste markedsføring (12. juni)
• Bruge SoMe (sociale medier) til B-to-B markedsføring (25. jumi)

Alle workshops tager udgangspunkt i konkrete og relevante eksempler, som tilpasses deltagerne – især for foreninger og B-to-B virksomheder.