Film og animationer til web

Gennem korte film eller animationer på jeres hjemmeside eller på sociale medier kan I fortælle historien om jeres mærkesager, mennesker, produkter, services og resultater.

Det er for eksempel relevant, hvis I ønsker yderligere søgeoptimering af jeres hjemmeside, eller når jeres budskab er teknisk eller kompliceret og dermed kræver visuel støtte.

Vi laver storyboards til film og har samarbejdspartnere, som optager film, redigerer, speaker, tekster og komponerer musikken til jer. Vi styrer processen fra start til slut.

Nederst på siden vises et par eksempler på film og animationer, vi har leveret til vores kunder.

YouTube-kursus

Grønbech tilbyder kurser i YouTube og videoproduktion. På kurset klæder vi virksomheder på til at lave professionelle optagelser med helt simpelt udstyr. Deltagerne får konkrete værktøjer til, hvordan at man nemt kan lave små film til YouTube, der kan bruges i virksomhedens markedsføring på web og sociale medier.

Med små videoer får virksomheden et ansigt udadtil, hvilket er med til at opbygge tillid og troværdighed hos kunderne. Kontakt os for at høre mere om vores YouTube-kurser.